Vil du skrive i Berlin?

Tidsskriftet Replikk søker bidragsytere til neste nummer, og inviterer i den forbindelse til workshop i Berlin. Er du student med formidlingstrang, yngre forsker, skribentspire eller kunstner med håp om å bli publisert? Send oss et utkast og bli med da vel!

Call for papers kan du lese her.

Workshopen vil gå av stabelen ved Humboldt Universität i Berlin 2. og 3. september 2011. Replikk vil sørge for innkvartering fra torsdag 1. til søndag 4. september og bespisning fredag og lørdag. I tillegg vil Replikk subsidiere flybilletter med kr. 1000,-.

Kontakt:

Prosjektansvarlig Magnus Dølerud
(magnus.dolerud@gmail.com / 92 88 05 80)

Tekstred. Torstein Krossnes
(torstein.krossnes@student.uib.no /47 86 25 39)

Kunstred. Maria Willassen
(maria.willassen@khib.no / 97 17 15 75)

Adm. red. Glenn Jensen Mangerøy
(glenn.mangeroy@student.uib.no / 95 92 08 94)