Slippfest for Replikk #41

13315501_1065424363493915_3332471666215818897_n

Vi ønsker velkommen til slipp av vårt siste nummer – Replikk #41, med tema: Mat

Sted: Nobel Bopel

Tid: Fredag 10. juni, kl 20.00

Det blir åndelig påfyll, noe godt i glasset, fruktkorglotteri og lystig lag på Bergens triveligste bydelspub.

Første gjester for kvelden er Håkon Randgaard Mikalsen, en vaskeekte dumpster diver som har tatt problematikken rundt matforbruk i egne hender. Han møter førsteamanuensis ved institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap Thor Øivind Jensen og sosialantropologen Lena-Cecilie Linge. De vil snakke om nye bevegelser når det gjelder matforbruk, fra enkeltindividers uorganiserte mataktivisme til storstilt organisert politikk.

Senere vil Eirik Storesund fortelle det du (ikke) trenger å vite om eldgamle skandinaviske bryggeteknikker. Visste du at du kan lage alkohol med å tygge og spytte råstoff? Slike teknikker er utbredt i nesten hele verden; Europa som unntak – og Skandinavia som Europas unntak.

Hør mer – bli opplyst og forvirret – og kom på slippfest for Tidsskriftet Replikk på Nobel Bopel fredag kl. 20″