Om Replikk

Tidsskriftet Replikk” er et tverrfaglig tidsskrift for samfunnsvitenskap og humaniora laget ved Universitetet i Bergen av nåværende og nyutdannede studenter. Vi er et uavhengig og ikke-kommersielt tidsskrift, som det er mulig å kjøpe i Boksalongen på Litteraturhuset i Bergen, ved å tegne abonnement eller ved å ta kontakt med redaksjonen. Replikk” har eksistert helt siden 1995, men har forløpere lengre tilbake i tid enn dette.

Vi er tidsskriftet hvor aktuelle og spennende tema diskuteres i akademiske tekster som samlet skaper tverrfaglig dialog mellom de samfunnsvitenskapelig og humanistiske fagene. I tillegg trykker vi intervjuer, kunstbidrag, og et variert utvalg korte, skjønnlitterære tekster.  Vår ambisjon er at Replikk” med sin særegne kombinasjon av ulike akademiske og populærkulturelle perspektiver skal gi deg som leser verdifullt faglig påfyll og samtidig være tidsskriftet du koser deg med i godstolen eller i kaffepausen.