Om Replikk

Replikk trykker aktuelle akademiske artikler av høy kvalitet. Vi legger spesielt vekt på unge skribenter, men slipper også til etablerte forfattere. Vårt mål er å skape en tverrfaglig arena. Hvert nummer tar opp et tema som belyses av ulike fagtradisjoner. Replikk trykker også kunstbidrag innenfor en rekke sjangrer, blant annet litteratur, foto og tegning.

Replikk – Tidsskrift for samfunnsvitenskap og humaniora
Replikk drives av studenter fra det samfunnsvitenskapelige og humanistiske fakultet ved Universitetet i Bergen og Kunsthøgskolen i Bergen. Replikk er et uavhengig og ikke-kommersielt tidsskrift, og kommer ut to ganger i året. Hver utgivelse feires med slippefest i Bergen.

Vil du bli med i Replikk? Vi tar imot nye engasjerte medlemmer nå. Send oss e-post på replikk@uib.no eller kontakt en av oss i redaksjonen.