Om Replikk

Replikk» ble utgitt for første gang i 1995, men har forløpere lengre tilbake i tid enn dette. Tidsskriftet drives hovedsakelig av studenter fra det samfunnsvitenskapelige og humanistiske fakultet ved Universitetet i Bergen.

Vi er et uavhengig og ikke-kommersielt tidsskrift, og trykker aktuelle akademiske artikler av høy kvalitet. Replikk» legger spesielt vekt på unge skribenter, men slipper også til etablerte forfattere. Vårt mål er å skape en tverrfaglig arena. Tidsskriftet kommer ut to ganger i året. Hvert nummer tar opp et tema som belyses av ulike fagtradisjoner. Replikk trykker også kunstbidrag innenfor en rekke sjangrer, blant annet litteratur, foto og tegning. Hver utgivelse feires med slippfest i Bergen hvor vi stiller med panelsamtaler, foredrag og annet underholdning.

Vil du bli med i Replikk? Vi tar imot nye engasjerte medlemmer nå. Send oss gjerne en e-post til replikk@uib.no der du forteller litt om deg selv.