Redaksjonen

Redaksjonen 2018

 

 

Henrik Harthug, Ansvarlig redaktør

Henrik er historiker utdannet ved Universitetet i Bergen. Han skrev masteroppgave om norsk vaksinasjonspolitikk etter 1940, og foruten medisinsk historie interesserer han seg for nyere kulturhistorie og historiografi. Han livnærer seg som kursholder og mangesysler.

 

Lillian Moe Vadset, Kunstredaktør og økonomiansvarlig

Lillian er kunstner fra Ørsta som tjener til salt i grauten på en hobbybutikk. Hun har blant annet utdanning fra Kunstfagskolen i Bergen.

 

Catrine Rindedal, Tekstredaktør

Catrine er utdannet historiker ved Universitetet i Bergen. Masteroppgaven omhandlet Fremskrittspartiets innvandringspolitikk. Hun har også studiepoeng i kunsthistorie, psykologi, nordisk litteratur og religion.

 

Cecilie Langeland Nakken, Redaksjonsmedlem, PR-ansvarlig og ansvarlig for nettsiden

Cecilie har en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen Bi Bergen og en bachelor i retorikk med spesialisering i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Hun studerer i dag ved UiB mens hun jobber i TV 2 Sumo.

 

Hjørdis Maria Longva, Layout for tidsskriftet

Hjørdis har en mastergrad i retorikk og er ellers innehaver av både frie og frittstående studiepoeng fra en bred vifte fagdisipliner. Hun tjener til livets opphold som altmuligkvinne hos Holbergprisen og er støttekontakt og layouter for Replikk»

 

Tuva Mossin, Redaksjonsmedlem

Tuva har en bachelorgrad i kunsthistorie fra Universitetet i Bergen samt diverse frittstående studiepoeng. Hun er hovedsakelig interessert i moderne kunst og estetikk, og har ved siden av studier engasjert seg i studentteateret Immaturus. Jobber innen rusomsorg ved siden av studiene.