Redaksjon

Oda Slotnes, Ansvarlig redaktør

oda.slotnes@gmail.com

Oda har en mastergrad i nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Bergen med fokus på estetisk kvalitet og litteraturkritikk. Hun jobber for tiden som Universiteteslektor ved Nordisk Litteratur på HF.

 

Tuva Mossin, Tekstredaktør

tuva.mossin@student.uib.no

Tuva har en bachelorgrad i kunsthistorie fra Universitetet i Bergen. Hun studerer for tiden filosofi, og jobber både innen rusomsorg og med kunstformidling.

 

Lillian Moe Vadset, Kunstredaktør

lvadset@yahoo.no

Lillian er kunstner fra Ørsta som tjener til salt i grauten på en hobbybutikk. Hun har blant annet utdanning fra Kunstfagskolen i Bergen.

 

Cecilie Langeland Nakken, Redaksjonsmedlem og PR-ansvarlig 

cecilie.nakken@student.uib.no

Cecilie har en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen Bi Bergen og en bachelor i retorikk med spesialisering i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Hun studerer i dag ved UiB mens hun jobber i TV 2 Sumo.

 

Henrik Harthug, Administrasjonsansvarlig

Henrik er historiker utdannet ved Universitetet i Bergen. Han skrev masteroppgave om norsk vaksinasjonspolitikk etter 1940, og foruten medisinsk historie interesserer han seg for nyere kulturhistorie og historiografi. Han livnærer seg som kursholder og mangesysler.

 

 

Har du lyst til å være med å lage Replikk? Send oss gjerne en e-post til replikk@uib.no der du forteller litt om deg selv og hvorfor du vil være med. Kom gjerne på Åpent Møte på Kvarteret 27. februar i Maos Lille Røde kl. 15.00 til 17.00.