Redaksjon

Redaksjon for nr 48. 2010-tallet

Cecilie Langeland Nakken, Ansvarlig redaktør

Sondre Johan Chesney Kvamme, Tekstredaktør

Lillian Moe Vadset, Kunstredaktør

Andreas Fosso, Administrasjonsansvarlig.

Tuva Mossin, Redaksjonsmedlem

Oda Slotnes, Redaksjonsmedlem

Soran Hajo Dahl, Redaksjonsmedlem

Siri Vågene, Redaksjonsmedlem

Sina Marie Bergum Holm, Redaksjonsmedlem

Lars Andreas Bysheim Myklebust, Redaksjonsmedlem

Jostein Eidskrem, Redaksjonsmedlem

Jonas Andersen Ekeli, Redaksjonsmedlem

Håvard Rørtveit, Redaksjonsmedlem

Sanne Eikeland Nilsen, Visuelt team og illustrasjon.

Redaksjon for nr 47. Tid

Oda Slotnes, Ansvarlig redaktør

redaktor@tidsskriftetreplikk.no

Oda har en mastergrad i nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Bergen med fokus på estetisk kvalitet og litteraturkritikk. Hun jobber for tiden som Universiteteslektor ved Nordisk Litteratur på HF.

 

Tuva Mossin, Tekstredaktør

tekst@tidsskriftetreplikk.no

Tuva har en bachelorgrad i kunsthistorie fra Universitetet i Bergen. Hun studerer for tiden filosofi, og jobber både innen rusomsorg og med kunstformidling.

 

Lillian Moe Vadset, Kunstredaktør

kunst@tidsskriftetreplikk.no

Lillian er kunstner fra Ørsta som tjener til salt i grauten på en hobbybutikk. Hun har blant annet utdanning fra Kunstfagskolen i Bergen.

 

Cecilie Langeland Nakken, PR-ansvarlig og redaksjonsmedlem

redaksjon@tidsskriftetreplikk.no

Cecilie har en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen Bi Bergen og en bachelor i retorikk med spesialisering i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Hun studerer i dag ved UiB mens hun jobber i TV 2 Sumo.

 

Anders Tunge, Administrasjonsansvarlig og redaksjonsmedlem

okonomi@tidsskriftetreplikk.no

Anders har en bachelorgrad i økonomi og finans fra University of Manchester (2012-2015). Han går nå på integrert master i rettsvitenskap hvor han forventes ferdig juni 2020. Tidligere har Anders vært økonomiansvarlig i Juristforeningen (2016-2017), og økonomiansvarlig for Jusskontakt (2017-2018).

 

Andreas Fosso, Administrasjonsmedarbeider og redaksjonsmedlem

okonomi@tidsskriftetreplikk.no

Andreas har påbegynt en mastergrad i Engelsk via lektorprogrammet på UiB med historie som fag nr. 2. Ved siden av tar han bachelorgrader innen økonomi og sammenlignende politikk.

 

Soran Hajo Dahl, Redaksjonsmedlem

redaksjon@tidsskriftetreplikk.no

Soran har en bachelorgrad i filosofi, statsvitenskap og økonomi fra Universitetet i York (2012-2015), og fullførte i 2016 en mastergrad i juridisk og politisk teori fra University College London. For tiden går han på masterstudiet i sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen. Han har tidligere hatt verv som teknisk redaktør i UpLearn, og assisterende organisasjonsarbeider i Equity. Ved siden av studier arbeider Soran som seminarleder ved Institutt for sammenliknende politikk ved UiB.

 

Samantha Hatten, Redaksjonsmedlem

redaksjon@tidsskriftetreplikk.no

Samantha har en bachelorgrad i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Hun jobber for tiden som kommunikasjonsmedarbeider for Ensemble Currentes og skriver en barneforestilling for Vestlandske Teatersenter. I tillegg er hun medlem av Festspillene i Bergens U30 team for å utvikle PR-strategi, og hun skal lede hennes egen intervjupodkast på Litteraturhuset i Bergen.

 

 

Har du lyst til å være med å lage Replikk? Send oss gjerne en e-post til redaktor@tidsskriftetreplikk.no der du forteller litt om deg selv og hvorfor du vil være med.