Redaksjon

Oda Slotnes, Ansvarlig redaktør

redaktor@tidsskriftetreplikk.no

Oda har en mastergrad i nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Bergen med fokus på estetisk kvalitet og litteraturkritikk. Hun jobber for tiden som Universiteteslektor ved Nordisk Litteratur på HF.

 

Tuva Mossin, Tekstredaktør

tekst@tidsskriftetreplikk.no

Tuva har en bachelorgrad i kunsthistorie fra Universitetet i Bergen. Hun studerer for tiden filosofi, og jobber både innen rusomsorg og med kunstformidling.

 

Lillian Moe Vadset, Kunstredaktør

kunst@tidsskriftetreplikk.no

Lillian er kunstner fra Ørsta som tjener til salt i grauten på en hobbybutikk. Hun har blant annet utdanning fra Kunstfagskolen i Bergen.

 

Cecilie Langeland Nakken, PR-ansvarlig og redaksjonsmedlem

redaksjon@tidsskriftetreplikk.no

Cecilie har en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen Bi Bergen og en bachelor i retorikk med spesialisering i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Hun studerer i dag ved UiB mens hun jobber i TV 2 Sumo.

 

Anders Tunge, Administrasjonsansvarlig og redaksjonsmedlem

okonomi@tidsskriftetreplikk.no

Anders har en bachelorgrad i økonomi og finans fra University of Manchester (2012-2015). Han går nå på integrert master i rettsvitenskap hvor han forventes ferdig juni 2020. Tidligere har Anders vært økonomiansvarlig i Juristforeningen (2016-2017), og økonomiansvarlig for Jusskontakt (2017-2018).

 

Andreas Fosso, Administrasjonsmedarbeider og redaksjonsmedlem

okonomi@tidsskriftetreplikk.no

Andreas har påbegynt en mastergrad i Engelsk via lektorprogrammet på UiB med historie som fag nr. 2. Ved siden av tar han bachelorgrader innen økonomi og sammenlignende politikk.

 

Soran Hajo Dahl, Redaksjonsmedlem

redaksjon@tidsskriftetreplikk.no

Soran har en bachelorgrad i filosofi, statsvitenskap og økonomi fra Universitetet i York (2012-2015), og fullførte i 2016 en mastergrad i juridisk og politisk teori fra University College London. For tiden går han på masterstudiet i sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen. Han har tidligere hatt verv som teknisk redaktør i UpLearn, og assisterende organisasjonsarbeider i Equity. Ved siden av studier arbeider Soran som seminarleder ved Institutt for sammenliknende politikk ved UiB.

 

Samantha Hatten, Redaksjonsmedlem

redaksjon@tidsskriftetreplikk.no

Samantha har en bachelorgrad i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Hun jobber for tiden som kommunikasjonsmedarbeider for Ensemble Currentes og skriver en barneforestilling for Vestlandske Teatersenter. I tillegg er hun medlem av Festspillene i Bergens U30 team for å utvikle PR-strategi, og hun skal lede hennes egen intervjupodkast på Litteraturhuset i Bergen.

 

 

Har du lyst til å være med å lage Replikk? Send oss gjerne en e-post til redaktor@tidsskriftetreplikk.no der du forteller litt om deg selv og hvorfor du vil være med.