Redaksjon

Oda Slotnes, Ansvarlig redaktør

oda.slotnes@gmail.com

Oda har en mastergrad i nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Bergen med fokus på estetisk kvalitet og litteraturkritikk. Hun jobber for tiden som Universiteteslektor ved Nordisk Litteratur på HF.

 

Tuva Mossin, Tekstredaktør

tuva.mossin@student.uib.no

Tuva har en bachelorgrad i kunsthistorie fra Universitetet i Bergen. Hun studerer for tiden filosofi, og jobber både innen rusomsorg og med kunstformidling.

 

Lillian Moe Vadset, Kunstredaktør

lvadset@yahoo.no

Lillian er kunstner fra Ørsta som tjener til salt i grauten på en hobbybutikk. Hun har blant annet utdanning fra Kunstfagskolen i Bergen.

 

Cecilie Langeland Nakken, Redaksjonsmedlem og PR-ansvarlig 

cecilie.nakken@student.uib.no

Cecilie har en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen Bi Bergen og en bachelor i retorikk med spesialisering i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Hun studerer i dag ved UiB mens hun jobber i TV 2 Sumo.

 

Anders Tunge, Administrasjonsansvarlig, Redaksjonsmedlem

 

Andreas Fosso, Administrasjonsmedarbeider og redaksjonsmedlem

 

Soran Hajo Dahl, Redaksjonsmedlem

 

Samantha Hatten, Redaksjonsmedlem

 

Henrik Harthug,  tidligere ansvarlig redaktør

Henrik er historiker utdannet ved Universitetet i Bergen, med masteroppgave innen medisinsk historie og norsk vaksinasjonspolitikk etter 1940. Han er PPU-student ved Universitetet i Stavanger. Arbeider med historieformidling ved Norges Fiskerimuseum.

 

 

 

Har du lyst til å være med å lage Replikk? Send oss gjerne en e-post til replikk@uib.no der du forteller litt om deg selv og hvorfor du vil være med.