Slippfest for #46 Skandinavia

Sist torsdag hadde Replikk” slippfest for utgave 46 “Skandinavia” på Cafe Opera. Kveldens program inkluderte blant annet en samtale med Magnus Hoem Iversen om forholdet mellom politikk, retorikk og autentisitet, skjønnlitterær opplesning av Maria Vårdal Haugland og Max Hammerbeck, og en quiz om Skandinavia. Vi var så heldige å få besøk av flere venner, bidragsytere og studentmagasinene Fett og STOFF. Redaksjonen ønsker å si tusen takk for at dere kom og håper dere hadde en fin kveld. Vi storkoste oss! Skroll nedover for å se noen bilder fra kvelden.

 

 

 

Gjester

Ansvarlig redaktør Oda Slotnes ønsker velkommen.

Bidragsyter Magnus Hoem Iversen sammen med ansvarlig redaktør for Skandinavia Henrik Harthug.

Gjester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjest